Инфлацията ще намалява в тази, в следващата и в последващата година.

...
Инфлацията ще намалява в тази, в следващата и в последващата година.
Коментари Харесай

Мартин Димитров от ПП-ДБ: Инфлацията със сигурност ще спада

„ Инфлацията ще понижава в тази, в следващата и в последващата година. Също по този начин може да се каже, че налозите няма да се лимитират, което има отношение към повишаването на приходите в частния бранш. Ниските налози значат по-високи приходи за цялата частна стопанска система ”. Това каза Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на - народен представител от ДБ в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

За последната 1 година пенсиите бяха увеличени три пъти. Общото нарастване ще доближи над 40% на междинната пенсия, сподели той. 

Запитан за „ алчностфлацията ” Димитров съобщи, че инфлацията сигурно ще спада, заради интернационалната обстановка сега.

Той посочи ролята на регулаторите, които, по думите му, са извънредно неефективни. „ Които би трябвало да сменим. Обаче с цел да ги сменим би трябвало да имаме болшинство и то болшинство, което да не избере отново същите ”, сподели Димитров.

Той поддържа концепцията разплащането в страната да е и в лв., и в евро. Двете страни се спогаждат непринудено за това тази опция да съществува, сподели Димитров и даде образец с Косово и с Черна гора, където има разплащане с евро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР